Faux Fur Vest

17.9.13

Στο σημερινό post θα ασχοληθούμε με το γούνινο γιλέκο (faux κατά προτίμηση), το οποίο αγαπώ. Είναι τέλειο για το φθινόπωρο καθώς αποτελεί μετατρέψιμο κρίκο από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις στις φθινοπωρινές, ενώ μπορεί να φορεθεί μέχρι και νωρίς την άνοιξη, όπου κάνει ακόμα λίγο κρύο. Αυτό είναι καλό να προσέξετε κατά την επιλογή ενός faux fur vest είναι να μη μαδάει και οι χρωματικές αποχρώσεις να είναι πιο φυσικές. Επίσης, είναι μια καλή εναλλακτική λύση αν δεν θέλετε να φορέσετε μπουφάν ή κάποιο jacket, καθώς το γουνάκι θα σας κρατήσει ζεστές.

                     


Styling tips:


  • Επιλέξτε να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας τζιν και ένα απλό τοπ. Έτσι, θα πετύχετε ένα casual chic outfit καθώς το γουνάκι θα δώσει μια άμεση λάμψη σε όλη την εμφάνισή σας. Ακόμη, εναλλακτικά με το τζιν μπορείτε να φορέσετε κάποιο κολάν, δερμάτινο κατά προτίμηση για πιο edgy πινελιά.


  • Ένας άλλος τρόπος να το φορέσετε είναι πάνω από ένα πουκάμισο. Απλά μεταξωτά πουκάμισα, μονόχρωμα ή με σχέδια συνδυασμένα με τζιν για να πετύχετε ένα καθημερινό, απλό look ή με φούστα για πιο dressy εμφανίσεις. Ακόμη, φορέστε το πάνω από το τζιν ή το καρό πουκάμισό σας με ένα κολάν και ένα ζευγάρι φλατ μποτάκια. 




  • Φορέστε το πάνω από το jacket. Προσωπικά είναι ο αγαπημένος μου τρόπος να το φοράω πάνω από το δερμάτινο μου.  Πέρα του ότι κάνει όλη την εμφάνιση πιο chic με κρατάει κ ζεστή. Ακόμη, μπορεί να φορεθεί πάνω από το σακάκι σας ή το τζιν μπουφάν.





  • Ακόμη, μπορεί να φορεθεί πάνω από κάποιο φόρεμα ή κάποια φούστα. Προσοχή όμως στους χρωματικούς συνδυασμούς. Φροντίστε να κυμαίνονται στις ίδιες αποχρώσεις.



  • Τέλος, φορέστε το πάνω από την φούτερ μπλούζα σας. Συνδυάστε την με την φόρμα σας ή με το κολάν σας. Έτσι, αυτόματα το στυλ σας θα αναβαθμιστεί σε casual chic.


xoxo,
Anzel



You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe