Fashion trend - Kimonos

7.5.14

Αυτήν την άνοιξη έχει έρθει, το ασιατικής καταγωγής, κιμονό και ήδη πολλές λάτρεις της μόδας το έχουν υιοθετήσει. Αυτό το hippie trend είναι ιδιαίτερα ευέλικτο καθώς μπορεί να φορεθεί στη δουλειά,  την παραλία, ή σε μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Συνδυάστε το κιμονό με μια pencil φούστα, το μαγιό σας, ακόμη και μ' ένα βραδινό φόρεμα. 

Tips:

  • Με σορτσάκι

Φόρεσε το αγαπημένο σου σορτσάκι με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες κ ρίξε από πάνω το κιμονό για έξτρα πόντους στυλ. Για πιο βραδινές εξόδους συνδύασε με ψηλά πέδιλα. 












  • Με φόρεμα
Βάλε πάνω από το φόρεμα σου το κιμονό για ένα πιο chic look, που θα σε συνοδέψει στις απογευματινές και βραδινές εξορμήσεις σου. Συνδύασε με ankle boots, είτε ψηλά πέδιλα, είτε τισ κλασσικές σου μπαλαρίνες.
Extra tip: To kimono μπορεί να φορεθεί και μόνο του ως φόρεμα με το σωστό δέσιμο και ένα ζευγάρι ψηλές εσπαντρίγιες ή πέδιλα.







  • Με μαγιό
Στην παραλία πάνω απί το μαγιό σου για να είσαι πάντα στυλάτη και ενημερωμένη.



  • Με cigarette pants
Συνδύασε το κιμονό σου με ένα παντελόνι cigarette και τις εσπαντρίγιες σου ή τις μπαλαρίνες σου για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο.






Τα κιμονό είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ στην ντουλάπα μας: είμαστε πάντα chic και στυλάτες. Επίσης, είναι εκείνο το κομμάτι που δίνει κίνηση, όπως φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες.

Εσείς τι γνώμη έχετε για το κιμονό;;; :)

xoxo,
Anzel





You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe